آخرین بهروزرسانی: 30 ژوئیه 2026.
برنامه هویت Google، نام واردشده، موقعیت دقیق GPS، عکسهای ارسالشده، اطلاعات فنی دستگاه و داده جهت لازم برای تعیین محل هشدارها را پردازش میکند.
اگر هشدارهای نزدیکی را فعال کنید، ممکن است هنگام قفل بودن تلفن برای بررسی آتشهای نزدیک از موقعیت در پسزمینه استفاده شود.
دادهها برای دریافت، بررسی و مکانیابی گزارشها، نمایش هشدارهای اعتبارسنجیشده، ارسال اعلانهای فعال و بهبود قابلیت اعتماد محاسبات استفاده میشوند. پس از اعتبارسنجی هشدار، عکسهای منتشرشده ممکن است برای دیگر کاربران قابل مشاهده باشند.
برنامه از Google Sign-In استفاده میکند و ممکن است از Google AdMob استفاده کند. سیاستهای این خدمات نیز اعمال میشوند.
عکسهای سرور حداکثر 15 روز نگهداری میشوند، بهجز نگهداری موقت مرتبط با هشدار اعتبارسنجیشده. ارتباط با سرویس از HTTPS استفاده میکند.
میتوانید مجوزها را رد کنید، اعلانها و هشدارهای نزدیکی را خاموش کنید، خارج شوید و حساب را در زبانه حساب حذف کنید. حذف، هویت Google، ایمیل، نام و عکس نمایه را جدا میکند. گزارشهای مفید ممکن است با نام کاربر حذفشده نگهداری شوند.
برای اعمال حقوق یا درخواست حذف بنویسید به: ptitball69@gmail.com.