Son güncelleme: 30 Temmuz 2026.
Uygulama Google kimliğini, girilen adı, kesin GPS konumunu, gönderilen fotoğrafları, cihazın teknik bilgilerini ve uyarıların konumunu belirlemek için gereken yön verilerini işler.
Yakınlık uyarılarını etkinleştirirseniz telefon kilitliyken yakındaki yangınları kontrol etmek için konum arka planda kullanılabilir.
Veriler bildirimleri almak, incelemek ve konumlandırmak, doğrulanmış uyarıları göstermek, etkin bildirimleri göndermek ve hesaplamaların güvenilirliğini artırmak için kullanılır. Uyarı doğrulandığında yayımlanan fotoğrafları diğer kullanıcılar görebilir.
Uygulama Google Sign-In kullanır ve Google AdMob kullanabilir. Bu hizmetlerin kendi politikaları da geçerlidir.
Sunucudaki fotoğraflar en fazla 15 gün saklanır; doğrulanmış bir uyarıyla bağlantılı geçici saklama bunun dışındadır. Hizmetle iletişim HTTPS kullanır.
İzinleri reddedebilir, bildirimleri ve yakınlık uyarılarını kapatabilir, çıkış yapabilir ve Hesap sekmesinden hesabınızı silebilirsiniz. Silme işlemi Google kimliği, e-posta, ad ve profil fotoğrafını ayırır. Yararlı bildirimler Silinmiş kullanıcı adıyla saklanabilir.
Haklarınızı kullanmak veya silme istemek için yazın: ptitball69@gmail.com.